CARP DREAM LAKE

CARP DREAM LAKE
CARP DREAM LAKE 2021-11-11T15:36:24+01:00

Jezero Carp Dream Lake se nahaja na Madžarskem 2km od Slovenskega in Hrvaškega mejnega prehoda. Natačneje v vasi Tornyiszentmiklós blizu avtoceste, ki se vije naprej v notranjost Madžarske. Jezero je bilo izkopano leta 1984 po tistem se je razširilo na omenjeno površino 16ha. Predvsem je znano po zelo borbenih in neumornih kapitalnih ribah, ki dajejo velik pomen imenu Carp Dream Lake.

Ob prihodu na jezero, je na levi strani obratujoča restavracija z imenom Bufe Carp Dream Lake kjer se ribiči ali gostje morajo obvezno najavit preden vstopijo do željenih pozicij na jezeru ,da boste zadovoljni odšli in se z veseljem vrnili vsem nudimo odlično hrano in pijačo. Zraven restavracije je tudi WC, kopalnica in možnost uporabe električne energije.

Na jezeru je 6 ribiških pozicij, označenih z zaporednimi št. 1,2,3,4,5 in 6. Na poziciji 1 ribolov NI dovoljen. Vsaka pozicija je natančno označena. Na poziciji 2 in 4 se lovi max. s šestimi palicami, omenjeni poziciji sta namenjeni za dva ribiča. Poziciji 5 in 6 se lovi max. z devetimi palicami, namenjeni sta za tri ribiče. Ena in edina pozicija tako imenovana VIP je št. 3 na tej poziciji je dovoljeno lovit na 12 palic in je pozicija namenjena za štiri ribiče.

0
Rib s težo preko 20kg (Krapi in Amurji)
0
Rib s težo preko 25kg (Krapi in Amurji)
0
Rib s težo preko 30kg (Krapa)