CARP DREAM LAKE

CARP DREAM LAKE
CARP DREAM LAKE 2022-11-28T14:00:50+01:00

A Carp Dream Lake magyarországon 2km-re a szlovén és a horvát határtól található. Konkrétan Tornyiszentmiklóson, az autópálya mellett, amely Magyarország belseje felé kanyarog. A tó 1984-ben volt kiásva és a nagysága 16 hektár. Különösen harcias és fáradhatatlan kapitális halairól ismert, amelyek nagy jelentőséget adnak a “Carp Dream Lake” nevének.

A tóhoz érve a bal oldalon található a Bufe Carp Dream Lake nevű étterem, ahol a horgászoknak és a vendégeknek kötelező a bejelentkezés, mielőtt kimennek a foglalt horgászhelyre. Hogy elégedetten búcsúzhassanak és örömmel visszatérhessenek, mindenkinek nagyszerű ételeket és italokat kínálunk. Az étterem mellett WI-FI, wc, fürdőszoba és villanyhasználati lehetőség is van.

A tavon nagy horgászhelyek vannak. Meg vannak jelölve  1,2,3 és 4-es számmal. Minden hely pontosan meg van jelölve a parton és a tó túloldalán is, hogy Ön és a szomszéd horgászok pontosan tudják, hol van a határ! A helyeken meg van határozva a horgászbot száma!
1-es maximum 9 horgászbot
2-es maximum 12 horgászbot
3-as maximum 9 horgászbot
4-es maximum 6 horgászbot
(Mindegyik helynek saját ára van!! További információért hívjon minket vagy írjon emailben). Csak pozíciót lehet foglalni, ebben az esetben ön határozza meg a horgászok számát!
0
fish over 20kg (Carp & Grass carp)
0
Fish over 25kg (Carp & Grass carp)
0
fish over 30kg (Carp)
HungarySloveniaGermanEnglish