CARP DREAM LAKE

CARP DREAM LAKE
CARP DREAM LAKE 2022-11-28T14:00:36+01:00

Jezero Carp Dream Lake se nahaja na Madžarskem 2km od Slovenskega in Hrvaškega mejnega prehoda. Natačneje v vasi Tornyiszentmiklós blizu avtoceste, ki se vije naprej v notranjost Madžarske. Jezero je bilo izkopano leta 1984 po tistem se je razširilo na omenjeno površino 16ha. Predvsem je znano po zelo borbenih in neumornih kapitalnih ribah, ki dajejo velik pomen imenu Carp Dream Lake.

Ob prihodu na jezero, je na levi strani obratujoča restavracija z imenom Bufe Carp Dream Lake kjer se ribiči ali gostje morajo obvezno najavit preden vstopijo do željenih pozicij na jezeru ,da boste zadovoljni odšli in se z veseljem vrnili vsem nudimo odlično hrano in pijačo. Zraven restavracije je tudi WI-FI, WC, kopalnica in možnost uporabe električne energije.

Na jezeru so velike ribiške pozicije, označene z zaporednimi št. 1,2,3 in 4. Vsaka pozicija je natančno označena na poziciji in prav tako na drugi strani jezera tako, da vi in sosednje pozicije točno vedo kje se nahaja meja pozicije! Pozicije imajo točno omejeno število palic in sicer ;
1. Maximalno 9 ribiških palic
2. Maximalno 12 ribiških palic
3. Maximalno 9 ribiških palic
4. Maximalno 6 ribiških palic
(cene pozicij so različne! Več inf. Nam pišite v mail ali nas pokličite)

Rezervirate lahko pozicijo, ne posameznega ribiča v tem primeru sami izbirate število ribičev na pozicijo.

0
Rib s težo preko 20kg (Krapi in Amurji)
0
Rib s težo preko 25kg (Krapi in Amurji)
0
Rib s težo preko 30kg (Krapa)
HungarySloveniaGermanEnglish